שילוב פיצ׳רים: כיצד למקסם את יכולות הפלטפורמה?
הבינה המלאכותית בעברית של פולי ליצירת תוכן מציעה שורה של פיצ׳רים לכתיבת תוכן, יצירת תמונות ומנגינות. תהליך היצירה הוא פשוט וכאן לפעמים גם טמון המוקש. אם אנחנו עובדים בתוך פיצ׳ר מסויים של סוג תוכן, אנחנו נמשיך לעבוד בתוכו, על אף שפיצול יחידת תוכן ועבודה עליה בתוך סוג תוכן אחר, יתן תוצאות הרבה יותר טובות. לכן, אם אתם סטודנטים הכותבים עבודות אקדמיות, או בעלי עסק שיוצרים תוכן עבור הרשתות החברתיות, או אולי בכלל עורכי דין שכותבים מכתב רשמי או תשובה לעתירה, פולי מציעה תכונות המפשטות משימות מורכבות. במאמר הזה נתמקד בשילוב בין הפונקציות השונות לטובת עבודה יעילה וקבלת התוצאה הרצויה עבורכם.
שילוב בין פיצ׳רים בעבודה אקדמית
אם אתם סטודנטים הכותבים עבודה אקדמית ונדרשים לכתוב סמינריון או עבודה מחקרית אחרת, אתם כבר ודאי יודעים כי מדובר בעבודה עם פרקים רבים, אשר כל אחד מהם בעל אופי אחר. למשל, בסקירה ספרותית אתם מתבקשים לכתוב את הרקע האקדמי עליו נשענת העבודה שלכם. לעומתה, פרק הדיון בעבודה האקדמית נשען על תוצאות מחקר שערכתם, אולי אף בסיוע שאלון אקדמי. כל פרק נושא אופי אחר ופורמט אחר של כתיבה. לכן יצרנו פונקציות ייעודיות בסוג התוכן. לכן, כאשר אתם עומדים בפני כתיבת פרק מסויים בידקו בתפריט סוג התוכן, וכיתבו פרקים שונים בעזרת מגוון הפונקציות ואחדו את העבודה לכדי קובץ אחד בסוף. לא כדאי להתפתות לכתוב עבודה בסוג תוכן כמו משימת כתיבה כללית, זה אולי יקצר את הזמן, אבל יניב תוצאות פחות טובות.
שילוב אחר של פיצ׳רים נוגע לאופן החיפוש של תוכן. למשל כאשר ניגשים לכתיבת פרק סקירת ספרות, לאחר שתבחרו סוג תוכן: סקירה ספרותית, תגדירו חיפוש באינטרנט אקדמי. זה נועד לכוון את פולי לחפש מאמרים ומחקרים במאגרי המידע האקדמיים. בהמשך, לאחר שתגדירו את סגנון היצירה, תוכלו להעלות פרקים אחרים שכתבתם או מאמרים שכבר מצאתם לפיצ׳ר מאגר מידע. הפונקציה הזאת עוזרת למקד את פולי למאמרים ספציפיים.
כאן גם תוכלו לשנות את ההגדרות. אם תרצו שפולי יתמקד אך ורק בקבצים והקישורים שאתם מוסיפים מבלי להוסיף מידע ממאגרים אקדמיים חיצוניים, הגדירו את חיפוש באינטרנט על ללא.
שילוב בין פיצ׳רים בכתיבה ויצירת תמונות
ה-AI בעברית של פולי מסייע גם בכתיבה וגם ביצירת תמונות. אם אתם עצמאיים היוצרים תוכן לטובת קידום העסק ברשתות החברתיות, שילוב בין פיצ׳רים יכול לעזור למצות ביעילות מירבית את היכולות של פולי. לפני שאתם ניגשים לכתוב איזושהי יחידת תוכן כמו פוסט לפייסבוק, תוכלו להיעזר בסוג התוכן רעיונות קריאייטיב, על מנת לקבל כמה רעיונות עבור מגוון הפלטפורמות לכתיבת תוכן אורגני או ממומן עבור מאמרי SEO, פוסטים לרשתות החברתיות, ניוזלטרים ועוד.
את אחד הרעיונות, למשל הצעה לסדרת הצעות לפוסטים בפייסבוק, תוכלו להעתיק,
תוכלו לכתוב באמצעות סוג התוכן של פוסטים לרשתות החברתיות:
בסוף הטקסט שפולי כתב עבור הפוסט בפייסוק, תקבלו גם שלוש המלצות לתמונה מתאימה:
תוכלו להעתיק את אחת ההצעות להיכנס ליצירת תמונה שהיא מחולל תמונות AI בעברית של פולי ולהשתמש בה בתיבת ההנחייה על מנת ליצור את הויז׳ואל שישלים את הטקסט שכתבתם עבור הפוסט:
בכל שלב של יצירת התוכן פולי יכול לעזור ולחסוך לכם זמן, בין אם זה במחשבה על הקונספט, לכתיבת התוכן ויצירת תמונות נלוות.
גם כאשר אתם יוצרים תמונה באמצעות מחולל התמונות באמצעות הבינה המלאכותית של פולי אתם לא צריכים להסתמך רק על הטקסט. אם יש תמונה שיכולה לשמש השראה לפולי, אתם יכולים להעלות אותה, על ידי לחיצה על הגדרות נוספות בתוך יצירת תמונה ופולי יעבד את הקובץ שהעלאתם לתמונה חדשה.